Tuin-, Dier- en Hobbycenter Wim De Middeleer: genieten van de natuur!

Volwaardige veevoeders

De Middeleer is sinds 1984 gespecialiseerd in veevoeders. Omdat uw duiven alleen het beste verdienen, zijn wij verdeler van Paloma en Versele. Voor uw schapen verkopen we de voeders van Molens Dedobbeleer uit Halle en Warcoing. En uw hond verwennen we met de zorgvuldig samengestelde voeding van Euro-Premium, Eukanuba en Arion.

 

Tuin- en graszaden

Wim De Middeleer is het favoriete adres van zowel professionele als hobbytuiniers. Uw frisgroene grasveld, groeiende en bloeiende planten, en succesvolle oogst begint bij ons! Wij verkopen VT-tuinzaden voor een paradijselijke bloemenweide, geurige kruiden en knapperige groenten. Maar ook graszaden voor een perfect gazon. Uiteraard zijn wij ook uw halte voor kwalitatieve tuinbenodigdheden: spades, snoeischaren, handschoenen, …

 

Boost voor uw tuin

Wilt u een prachtig resultaat zonder iets aan het toeval over te laten? Geef uw tuin een boost met onze natuurlijke meststoffen en potgronden van DCM. Hebben insecten het op uw groenten gemunt? Dreigt onkruid uw sierplanten te overwoekeren of krijgen ze te kampen met schimmelziekten? Dan haalt u bij Wim De Middeleer sproeistoffen van Edialux.

 

Ga dit jaar voor een fantastische tuin of winstgevende oogst: kom snel langs in onze winkel! Hebt u nog vragen? Contacteer ons gerust.

 

Openingsuren 

Dinsdag tot vrijdag: 8.30 tot 12.00 uur en 13.00 tot 18.30 uur

Zaterdag: doorlopend van 8.30 tot 16.00 uur

Zondag en maandag gesloten

 

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review